FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Cronologie
Ultimele 5 articole:
Linkuri utile:
Ajutor pentru site!

Istoria islamului este un subiect extrem de vast. Ca atare, siteul este necesita multe subiecte care trebuie abordate, iar pentru asta este nevoie de multa munca. Deoarece noi, administratorii siteului, suntem putini si timpul pe care putem sa-l acordam acestui proiect este extrem de limitat, am fi incantati daca ar exista persoane dornice sa se implice si sa ne ajute cu materiale in limba romana legate de istoria islamului.

Asa ca, daca aveti articole legate de acest subiect, va rugam sa ni le trimiteti in format ".doc" la adresa noastra de email. Adresa o puteti gasi la sectiunea "Despre noi" a siteului IstoriaIslamului.RO.
Dupa ce vom primi articolul dumneavoastra il vom analiza si daca este ok in vom adauga pe site in cel mai scurt timp.

Nu uitati ca, atunci cand ne trimiteti un articol sau o traducere, sa specificati sursele de informatii pe care le-ati folosit.
- Pentru carti mentionati: Autorul, Titlul Cartii, Editura, locul tiparirii, anul tiparirii, paginile la care se gaseste informatia.
- Pentru reviste mentionati: Autorul articolului, Titlul articolului, in "Denumirea revistei", numarul, anul, paginile la care se gaseste informatia.
- Pentru linkuri: Va rugam sa dati copy/paste linkurilor la care se gaseste informatia.

Asteptam cu nerabdare cooperarea cu dumneavoastra!